Фер плеј тим

 

 

Спортску секцију FAIR PLAY TEAM чине ученици V-VIII разреда.Вршњачки тим је своје активностиусмерио ка промоцији позитивних вредности и фер плеј кодексу понашања не само успорту него и у школи и код куће, на улици, у друштву вршњака али и одраслих.

Активности током Спортске недеље у септембру обележио је прави спортски дух, чланови су међу својим вршњацима  промовисали Ферплеј понашање.Имали смо такмичење у бадминтону али недељу је дефинитивно обележила презентација и гости из Ronin-Carnage Кик бокс клуба.  Организована је посета Сајму спорта за ученике виших разреда где су ученици учествовали на Спортском квизу и освојили 3 награде.На школским спортским теренима одржан је Јесењи крос ученика у којем је уествовало  преко 100 такмичараI-VIII разредау 16 трка , 17. -Ферплеј трку , ван конкуренције, симболично су истрчали  сви заједно. Ферплеј Тим се побринуо за спортско бодрење такмичара. Организован је Ферплеј Фудбалски Турнир са 3 мешовите екипе а подршку је пружила и локална самоуправа тј. чланови МЗ Шангај, који су се побринули да суђење буде непристрасно а да најбољи буду награђени медаљама и  пехарима.

Чланови Ферплеј Тима посетили су Базен Слана бара, где су имали прилику не само да пливају него и да открију и шта се све налази испод самог базена.

Ни ове године нису изостали зимски спортови, током октобра и новембра у сарадњи  са хокејашима NS STARS-а  ученици су имали прилику да се отисну  на леду а они спретнији су се опробали и као хокејаши.

Чланови тима постали су ватрени навијачи Одбојкашког клуба ВОЈВОДИНА и бодрили их на мечу против тима из Белорусије. Вијорили су се црвено-бели шалови у Малој дворани СПЕНС-а.

Чланови тима учествују као вршњачки едукатори у програму Спорт у школе и преносе дух Ферплеј  на другаре.

 

Пратите активности Тима на друштвеној мрежи,  ФБ страница Fair Play Team чека ваш лајк..

 

 

Координатор Тима

Проф. Даниела Игњатић