Приредбе

Са пуно узбуђења дочекали смо наше ученике, родитеље, кумове, представнике Градске управе, Школски одбор, Савет родитеља, представнике Месне заједнице "Шангај" и наравно чланове нашег колектива, 27.01.2020. године, како бисмо прославили заједно школску славу.

То је био дан када смо се осврнули на наша заједничка дела и успехе, како би смо схватили где смо у односу на циљ, и уцртали путеве којима ћемо даље ходати.

 

 

Дан по дан, генерацију по генерацију, стигли смо и до овог великог јубилеја – 50. рођендана!

И ове године, наша школа је спремно дочекала своје нове ђаке, нову генерацију првака. У њихову част, приређена је свечана приредба у којој су учествовали ученици другог, трећег и четвртог разреда. Након тога, њихова учитељица Дина Заварко, их је повела у њихову учионицу. Сви ђаци прваци су добили нове уџбенике за први разред, а од удружења "Срећни људи" добили су школске торбе са школским прибором. Сада су прваци спремни за нову школску годину.

Срећно прваци!

Више о овом догаћају можете видети на овом линку: 

27. јануара 2019. године свечано је обележена још једна Школска слава у просторијама наше школе, ОШ "Вељко Влаховић".

У нашој школи, 31. августа је одржана свечана приредба поводом Пријема првака. Учитељ Ивица Станојловић и остале учитељице приредили су им свечану приредбу. Ђаци прваци су добили и лепе поклоне.

Више о овоме прочитаје овде http://www.novisad.rs/prijem-prvaka-u-osnovnoj-shkoli-u-naselju-shangaj-0.

Ученици првог разреда, заједно са својом учитељицом Тамаром, су  се својим родитељима и гостима представили приредбом "Младунци сисара".Уз песму, стихове, игру представили су велики део сисара у животињском свету и на тај начин проширили своје знање. Родитељи су имали прилике да виде колико су деца научила у школи, а и да много тога науче од своје деце.

22. марта 2018. свечаном приредбом  обележили смо Дан школе.  Вођени мотоом "Љубав су простор и време мерени срцем", ученици од првог до осмог разреда, су кроз глуму, поезију, игру и песму показали свим гостима да је љубав свуда око нас.

27. јануара 2018. у нашој школи одржала се свечана приредба поводом школске славе. Том приликом, традиционално, директорка је наградила овогодишње светосавско дете- ученика осмог разреда Алексу Костића. 

Последњег наставног дана у децембру опростили смо се од старе године и 1. полугодишта на весео и забаван начин. Организовали смо маскенбал под називом Времеплов. Сваки разред је одабрао период који жели да прикаже.Поред обавезне маске, требало је да прикажу/кажу нешто о времену које представљају.

Наше нове ђаке дочекали су, директорка, наставници и учитељи, бројни гости из Месне заједнице "Шангај", као и члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин. Будући ученици петог разреда извели су представу " Ко се шета око света". Овим забавним и шаљивим текстом старији ђаци су насмејали и опустили прваке, њихове родитеље као бројне госте. Након приредбе, учитељица Тамара Остојић Грегус прозвала је своје нове ђаке и повела их у њихову учионицу.  

Првацима су тада уручени поклон- пакети са основно школским прибором које је за њих приредила Месна заједница "Шангај".

Pages